sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Tomaattivuohenjuustojauhelihakeitto


Vuohenjuusto-teema jatkuu. Mies bongasi jostain herkullisen jauhelihakeiton ohjeen, piti kokeilla sitä jo viikolla, mutta niin se vaan arkisirkuksessa jäi. Tänään kaivoin ainekset esille ja saimme nauttia superhyvää keittoa talvisen kevätpäivän kunniaksi.

TOMAATTIVUOHENJUUSTOJAUHELIHAKEITTO

n. 600g jauhelihaa
sipulia
1 l vettä
2 lihaliemikuutiota
1prk (1l) valmista tomaattivuohenjuustokeittoa
1 prk (500g) luomu tomaattimurskaa
2-3 porkkanaa
2 dl ohrasuurimoita
1 tl kuivattua timjamia


Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta kevyesti mustapippurilla. Kiehauta vesi, liemikuutiot, tomaattikeitto ja tomaattimurska, lisää sekaan pieneksi paloiteltu porkkana, jauheliha ja ohrasuurimot. Keitä 20-30 minuuttia. Mausta lopuksi timjamilla, murusta pinnalle vuohenjuustoa.
vuohenjuustoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...