torstai 12. maaliskuuta 2009

Tortillavuoka


Eksyin duuniasioissa Valion sivuille ja juutuin selaamaan reseptejä. Löysin sieltä tortillavuuan, jossa käytetään uutta tomaattivuohenjuustoruokakermaa. Koska rakastan vuohenjuustoa ja vuoka vaikutti muutenkin hyvältä, päätin kokeilla. Vuoka oli nopea valmistaa (reilut puoli tuntia ja ruoka oli jo pöydässä), helppo (valmistaessa ehti lukea lehden ja säätää lasten kanssa) ja hyvää, eli kaikin puolin loistavaa arkiruokaa.

TORTILLAVUOKA

400g jauhelihaa
sipuli
mustapippuria
suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk tomaattivuohenjuustoruokakermaa
150g juustoraastetta
1 pkt tortilloja

Ruskista sipuli ja jauheliha. Mausta ja kaada sekaan tomaattimurska ja ruokakerma. Anna porista muutama minuutti. Lado vuokaan lasagnemaisesti kastiketta, juustoraastetta ja tortilloja. (Mä leikkasin tortillaletut neljään osaan, asettuivat siten paremmin vuokaan.) Paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.

4 kommenttia:

  1. Moi,

    meillä syötiin tänään tätä broiskun jauhelihalla varioituna. Laitoin liian paksut kastikekerrokset (virhe) ja en saanut kaikkia tortilloja kulutettua, kun olisi kannattanut. Mutta ruoka oli herkullista ja kunnon pikaruokaa, joten toimii tälle perheelle pian uudelleenkin.

    Puss.

    Peppi Pitkätossun äiti

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista, pitääkin kokeilla tolla broilerinjauhelihalla. Tää on tosiaan pikaruokaa, aloituksesta lautaselle noin puoli tuntia, täydellistä arjen hulinassa ;)

    VastaaPoista
  3. Moi!

    Huikean hyvä resepti, toimii hyvin molemmilla jauhelihavaihtoehdoilla ja edes vasta-alkaja kokki kuten minä, ei voi epäonnistua. Iso kiitos Lauralle.

    T: Jymy-Juntunen

    VastaaPoista
  4. Hienoa, että resepti toimii. Tästä on tullut meillä ihan vakiohitti kiirearkiruokien joukossa, ei mene ikinä pieleen ja maistuu aina loistavalta. Seuraavaksi ajattelin varioida kasvisvaihtoehdon, postaan heti ohjeen kun saan kokeiltua.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...