maanantai 22. syyskuuta 2014

Savulohisalaatti



Ruokaisat salaatit toimivat niin nopeana arkiruokana kuin juhlien tarjottavanakin. Tällä kertaa kokosin savulohisalaatin kaapin jäämistöistä, mukaan lisäsin maalaissalaatissakin käyttämiäni rosmariiniperunoita.


SAVULOHISALAATTI
erilaisia salaatteja
yrttejä
savulohta
tomaattia
kapriksia
punasipulia
fetaa
rosmariiniperunoita
sitruunalla maustettua oliiviöljyä
mustapippuria
Marinoi perunat öljyssä, suolassa ja rosmariinissa, paista noin 200 asteissa uunissa kauniin kullanruskeiksi. Tee erilaisista salaateista peti, kokoa muut ainekset päälle, mausta mustapippurilla ja sitruunalla maustetulla oliiviöljyllä. Nauti!



2 kommenttia:

  1. Herkullinen salaatti ja ihana utuisia kuvia ! Sulla on kivat kuva aina muutenkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Salaatti oli tosi iisiä ja hyvää, kannattaa kokeilla! Ja hih, kiitti, kuvaaminen ei todellakaan oo mun ykköslaji, pääasiassa räpsin nämä puhelimellani, joten kiva kuulla, jos joskus joku niistä onnistuu :) Ja olipa hyvä, että kommentoit, tuli samalla tsekattua sunkin blogi, ihanannäköisiä herkkuja sielläkin!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...