perjantai 29. elokuuta 2014

Halloumi-kasvisvartaat


Syksy on tullut ihan rytinällä ja sen huomaa arjesta, tuntuu, että elämä on yhtä juoksua minuuttiaikatauluineen. Päiväkausien sade ja huomattavasti viilentyneet ilmat ovat saaneet keittokattilat porisemaan ja nopeat arkiruuatkin ovat taas ohjelmistossa. Onneksi kuitenkin sadepäivien väliin mahtuu aurinkoisiakin hetkiä,  silloin voi vielä fiilistellä pihalla ja ulkoruokinnassa.  Viime viikonloppuna juhlimme asunto-osuuskuntamme pihajuhlia ja pöydät katettiin nyyttäriperiaatteella. Mä tein pitopöytään sadonkorjuuhengessä halloumi-kasvisvartaita, jotka nautittiin tsatsikin kanssa.

HALLOUMI-KASVISVARTAAT

perunoita
kesäkurpitsaa
paprikaa
herkkusieniä
sipulia
halloumia
öljyä
yrttejä
valkosipulia

Keitä perunat semikypsiksi. Laita varrastikut likoamaan. Pilko kaikki vartaisiin tulevat kasvikset sopiviksi paloiksi, laita marinoitumaan yrtti-valkosipuli-öljyseokseen vähintään muutamaksi tunniksi (itse annoin perunoiden marinoitua yön yli). Pilko halloumi paloiksi. Kokoa vartaat fiiliksen mukaan, grillaa kypsiksi ja nauti tsatsikin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...