tiistai 3. toukokuuta 2011
Suolaisia pannareita
Tää on taas yksi näistä mutkien kautta muodostuneista resepteistä. Ensin haaveilin sellaisesta munakkaasta, joka valmistetaan uunipelillä. Sitten se muuttui lennossa munakasrullaksi, lopulta pannarirullaksi ja viimein suolaiseksi pannariksi. Ja hyvä että muuttui, sillä tästä on nyt lyhyessä ajassa muodostunut ihan hitti, varsinkin poikien mielestä. Nytkin uunissa muhii kaksi pellillistä pannaria onkiretken evääksi. Täytteiksi voi keksiä mitä tahansa, tässä pari testattua ja hyväksi havaittua.
SUOLAISET PANNARIT
Noin pellillinen:
3 munaa
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
25g sulatettua margariinia
1/2-1 tl suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
Santa Maria Chili Explosionia
kinkkutäyte:
200g kinkkusuikaleita
2-3 dl juustoraastetta
paprikaa
fetatäyte:
levyllinen fetaa
kirsikkatomaatteja
basilikaa (tai muita yrttejä)
2-3 dl juustoraastetta
Vatkaa kulhossa sekaisin munat ja puolet maidosta. Lisää jauhot ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Lisää loput maidosta, suola ja mausteet. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele täyteainekset ja juustoraaste tasaisesti taikinan päälle. Paista 200-225 asteesessa noin 25-30 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämä kuulostaa herkulliselta, usein suolaiset versiot makeista herkuista ovat mieleeni :)
VastaaPoistaIhan super!
VastaaPoista