torstai 7. elokuuta 2014

Fetatäytteiset pekoni-paprikat



Helteinen kesä on mennyt ruokailun osalta joko ulkoruokinnassa, nopeilla salaateilla (esim. vesimeloni-fetasalaatilla ja kesäperuna-halloumisalaatilla) tai grillatessa. Lihojen ja makkaroiden lisäksi grillissä on kypsynyt bataatti-vuohenjuustotorneja, rapuvartaita ja tietysti burgereita. Tällä kertaa tein esikoiseni toiveesta fetatäytteisiä pekoni-paprikoita (joita poikani kutsuu jeesuslapsiksi, älkää kysykö miksi.. ). Laiskana jätin folion ja hammastikut laittamatta, joten tulos oli sen näköinen, maku sen sijaan korvasi karun ulkomuodon :)


FETATÄYTTEISET PEKONI-PAPRIKAT

paprikoita
pekonia

fetaa
maustamatonta tuorejuustoa
kevätsipulia
yrttejä
mustapippuria

Aloita täytteestä; murustele feta tuorejuuston joukkoon, silppua sekaan kevätsipulia ja yrttejä, mausta mustapippurilla. Pese ja halkaise paprikat, poista siemenkodat. Täytä paprikat fetamössöllä, kääri ympärille pekonia (jos grillaat, suosittelen kiinnittämään pekonin esim. hammastikulla). Kääri paprikat folioon tai grillaa sellaisenaan. Grillatessa kannattaa ensin ottaa vähän väriä pintaan ja nostaa sitten yläritilälle kypsymään, jotteivät paprikat pala. Halutessasi voit tehdä paprikat myös uunissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...