perjantai 8. elokuuta 2014

FLOW 2014Taas se on täällä, Flow. Ihan mahtavaa! Tapahtuma on yksi mun suosikkeja, eikä vähiten siksi, että se yhdistää mun lempijutut; musiikin, hyvän ruuan ja hauskan chillailun ystävien kanssa. Ja tarjoaahan tapahtuma paljon muutakin, taidetta ja mielenkiintoisia keskusteluja.

Tämän vuoden My Flowta kootessani huomasin, että tsekattavien ruokamestojen lista oli liki yhtä pitkä kuin bändienkin. Ainakin Kaartin Hodari & Hummeri, Food Truck by Richard McCormick's, Taco Bot ja Noodle Shack pitää testata. Ja kuten bändienkin kanssa, ennakkoon tehdyt suunnitelmat muuttuvat paikan päällä lennosta ja usein tulee löydettyä uusia suosikkeja, joista ennen ei ollut kuullutkaan.
Vaikka alueella tuleekin syötyä hyvin, niin meillä on ollut ystävien kanssa tapana kokoontua isolla jengillä lauantaiaamupäivän brunssille johonkin Kallion mestaan. Tällä kertaa brunssi järjestetään mun pihalla Käpylässä, nyyttäripöytään lupasin tehdä ainakin kesäperuna-halloumisalaattia, tsatsikia, vesimeloni-fetasalaattia ja juomaksi tietysti mimosaa.

Ihanan kuplivaa Flowta!1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...