perjantai 15. elokuuta 2014

Lehtikaali-pekonipasta




Mitämitämitä.. Koulut alkoivat ja samalla ihana helle ja trooppiset yöt katosivat kuin taikaiskusta, hämmentävää. Arkirullaan sujahtaminen kesän lomalaitumien jälkeen on ollut hieman haastavaa, eikä vähiten siksi, että yhtäkkiä ruokahuollon pitäisi taas toimia ripeästi ja vielä useita kertoja päivässä. Nopeat arkiruuat palavaat siis ohjelmistoon, tässä ensimmäiseksi lehtikaali-pekonipasta, josta saa hyvän vegeversion jättämällä pekonin syrjään.


LEHTIKAALI-PEKONIPASTA

200 g lehtikaalia
1pkt pekonia 
1 sipuli
2-4 valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
2dl kermaa
mustapippuria
suolaa

Poista lehtikaalista kovat lehtiruodit, paloittele pieniksi siivuiksi. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Paloittele ja paista pekoni, lisää joukkoon sipulisilppu ja lehtikaali. Paista hetki sekoitellen. Lisää kerma, anna hautua hetki. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Sekoita pastan joukkoon ja nauti!

1 kommentti:

  1. Lehtikaalipastaa on tullut täälläkin kokkialtua viime aikoina, tosin lehtikaalipestolla. Täytyy tätä kermaistakin versioita vielä testata. Nam ! :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...