Pasta on pikaruokien aatelia. Varsinkin, jos sen tekee ravuista. Tällä kertaa mukaan päätyi chiliä, valkosipulia, tomaatteja, rucolaa ja limeä. Sekä Lidlistä löytynyttä kirjavaa simpukankuoripastaa. Superhelppoa ja niin hyvää.
NOPEA RAPUPASTA
pastaa
3 valkosipulinkynttä
1-2 punaista chiliä
voita
oliiviöljyä
isoja jättikatkarapuja
kirsikkatomaatteja
rucolaa
lime
Keitä pasta ohjeen mukaan. Poista chilistä siemenet, pilko se ja valkosipulinkynnet pieneksi. Kuumenna nokare voita ja loraus oliiviöljyä pannussa, paista chili-valkosipulisilppua siinä hetki. Raasta joukkoon limen kuori. Lisää joukkoon kuoritut ravut, paista niin, että ravut alkavat punertua. Pilko tomaatit ja lisää ne joukkoon. Purista joukkoon puolikkaan limen mehu. Sekoittele pastan joukkoon rucola ja rapu-chili-tomaattiseos, raasta pinnalle hyvää parmesania ja nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti