maanantai 25. tammikuuta 2016

Halloumi-tomaattipasta


Joskus hävikistä syntyy yllättäviä herkkuja. Tämän totesin viime viikolla, kun tulin ihan liian pitkäksi venyneen päivän jälkeen himaan kiljuvassa nälässä enkä tietenkään ollut ehtinyt käydä kaupassa. Tutkin kaappien tarjoomaa ja löysin muutaman avokadon, palan halloumia, kirsikkaluumutomaatteja ja rucolaa. Niistä lähti rakentumaan pikainen pasta, joka yllätti herkullisuudellaan. Halloumin suolaisuus, sitruunaöljyn kirpeys, avokadon pehmeys yhdistettynä tomaatin ja rucolan raikkauteen olivat täydellinen combo pitkän työpäivän jälkeen. Ja nopea valmistusaika oli siinä nälkätilanteessa enemmän kuin plussaa :)

HALLOUMI-TOMAATTIPASTA

kirsikkaluumutomaatteja
rucolaa
avokadoa
halloumia
sitruunaöljyä
suolaa
mustapippuria
spaghettia 

Keitä spaghetti tai muu kaapista löytynyt pasta. Pilko sillä aikaa valmiiksi tomaatit ja avokadot. Paloittele halloumi kuutioiksi ja paista pannulla. Sekoita keitetty spaghetti, tomaatit, avokadot ja halloumikuutiot. Silppua joukkoon rucolaa . Mausta suolalla, pippurilla ja reilulla lorauksella sitruunaöljyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...