Vuodenalku on yleensä laihdutuskuurien ja terveellisen elämän aikaa. Siksi onkin vitsikästä, että mun vuoden eka postaus on mässyruokien ykkönen; majoneesia, pekonia ja juustoa tirskuva club sandwich :) Tämä klassikko on iisi iltapala tai rentojen juhlien snacky, joka lisuikkeilla toimii myös ihan kokonaisena ateriana. Hyvää ja helppoa, just parasta!
CLUB SANDWICH
hyvää paahtoleipää
paksuja kanafileitä
portsalut-juustosiivuja
pekonia
jääsalaattia
tomaattia
punasipulia
majoneesia
sinappia
Aloita leipäproggis paistamalla kanafileet pannulla kypsiksi, mausta suolalla, pippurilla ja ripauksella paahdettua paprikaa. Leikkaa paistetut kanat siivuiksi. Paista pekonit ja imeytä niistä liika rasva talouspaperiin. Sekoita majoneesista ja sinapista (laitoin suhteessa noin desi majoa, 2-3 rkl sinappia) levite. Paahda leipäsiivuja paahtimessa, anna vähän jäähtyä ja voitele sinappimajolla. Laita voidellun leipäviipaleen päälle salaattia, kanasiivuja, pekonia, tomaattia, punasipulia ja juustosiivuja, voitele seuraava leipä molemmin puolin ja kokoa seuraava kerros. Leikkaa leivät kolmioiksi ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti