keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kana-avokadopasta


Pöydällä kökötti pari kypsää avokadoa, kaupasta tarttui mukaan kanaa ja pinaattia, hetken pähkinnän ja inspiraatiogooglailun jälkeen syntyi pehmeä kana-avokadopasta, joka tarjoiltiin pinaattipediltä. Mukaan sekoittui tällä kertaa jääkaapin antimista fetaa ja sokeriherneen palkoja, mutta toimisi varmasti esim. mozzarellan, vuohenjuuston ja tomaattienkin kanssa.

KANA-AVOKADOPASTA

500g broileria
kevätsipulia
valkosipulia
sokeriherneen palkoja
1-2 avokadoa
100-200g fetaa
öljyä
hunajaa
mustapippuria
suolaa
limemehua
pinaattia
pastaa

Pilko avokadot kulhoon, murustele joukkoon feta, mausta öljyllä, suolalla, hunajalla, mustapippurilla ja limemehulla. Anna maustua sen aikaa, kun keität pastan. Kuumenna öly pannussa, lisää valkosipuli ja broileripalat. Mausta broileria oman fiiliksen mukaan (itse laitoin mustapippuria, suolaa ja chiliä). Kun broileri on kypsää, lisää kevätsipuli ja herneenpalot, paista hetki. Sekoita keskenään keitetty pasta, avokado-fetaseos ja broilerit. Lado lautasen pohjalle pinaattia, nosta päälle kana-avokadopastaseos ja raasta pinnalle hyvää parmesania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...