keskiviikko 18. kesäkuuta 2014
Uudet perunat ja raputahna
Vaikka sää ei olekaan yhtään kesäinen, niin silti onneksi voi nauttia kesän mauista. Suomalaisten ikisuosikki on uudet perunat ja meidän keittiössä ne saa usein kupeeseen helpon raputahnan. Näiden kanssa sopii loistavasti myös savustettu kala, mutta tällä kertaa mentiin ihan vaan raikkaalla salaatilla.
RAPUTAHNA
1 prk creme fraiche (tai kaksi, jos et käytä kermaviiliä)
1 prk kermaviiliä
1 pss isoja pakastekatkarapuja
1 punasipuli
tilliä
pippuria
sitruunamehua
suolaa
Sulata katkikset, pilko sipuli pieneksi ja sekoita kaikki mössöksi. Anna maustua jääkaapissa hetki. Nauti!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti