torstai 12. kesäkuuta 2014

Taste of Helsinki 2014

 Gastrobar Emo: Rapukakkua ja fenkolia


Taste of Helsinki 2014 avautui tänään ja pääsin onnekkaana heti maistamaan tarjolla olevia herkkuja. Sadesäästä huolimatta tunnelma oli innokas ja kupliva, ja ruoka - no kuten odottaa saattaa - ihan mahtavaa. Ehdottomiksi suosikeikseni nousi kaksi hummerin ja risoton yhdistelmää; Hannan Soppa -blogin jo etukäteen hypettämä, Kaartin Hodarin & Hummerin kuninkaallinen hummeririsotto sekä Ravintola Demon hummerimakkara, joka tarjoiltiin sahramirisoton ja rakuunadressingin kanssa. Iloisessa seurueessa hehkutusta saivat myös Askin suolaheinää ja valkosuklaata  sisältänyt jälkkäri sekä Farangin karamellipossu. Kehuja paikallaolijoilta keräsivät myös Juuren graaviahven sekä luomukyyttö ja Postresin huikea tuttifrutti -calippo.


Ravintola Demo: Hummerimakkara, sahramirisotto, rakuunadressing


Sami Tallberg: Väinönputkivanukas ja kukkapölyä

Bistro O Mat: Grillattua luomukaritsankylkeä, varhaiskaali-
luomujugurttisalaattia ja tummaa lakritsakastiketta 


Sami Tallberg: Omelettes, Sieniä ja lakritsaa 


Kaartin Hodari & Hummeri: Kuninkaallinen hummeririsotto


Farang: Coconut caramel pork 


Ask: Suolaheinää & valkosuklaata

Vahva suositus koko tapahtumalle, hyvä ruoka on niin parasta! Taste of Helsinki jatkuu koko viikonlopun, osa kattauksista on jo loppuunmyyty, mutta jotain lippuja on vielä tarjolla täällä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...