Gastrobar Emo: Rapukakkua ja fenkolia
Taste of Helsinki 2014 avautui tänään ja pääsin onnekkaana heti maistamaan tarjolla olevia herkkuja. Sadesäästä huolimatta tunnelma oli innokas ja kupliva, ja ruoka - no kuten odottaa saattaa - ihan mahtavaa. Ehdottomiksi suosikeikseni nousi kaksi hummerin ja risoton yhdistelmää; Hannan Soppa -blogin jo etukäteen hypettämä, Kaartin Hodarin & Hummerin kuninkaallinen hummeririsotto sekä Ravintola Demon hummerimakkara, joka tarjoiltiin sahramirisoton ja rakuunadressingin kanssa. Iloisessa seurueessa hehkutusta saivat myös Askin suolaheinää ja valkosuklaata sisältänyt jälkkäri sekä Farangin karamellipossu. Kehuja paikallaolijoilta keräsivät myös Juuren graaviahven sekä luomukyyttö ja Postresin huikea tuttifrutti -calippo.
Ravintola Demo: Hummerimakkara, sahramirisotto, rakuunadressing
Sami Tallberg: Väinönputkivanukas ja kukkapölyä
Bistro O Mat: Grillattua luomukaritsankylkeä, varhaiskaali-
luomujugurttisalaattia ja tummaa lakritsakastiketta
Sami Tallberg: Omelettes, Sieniä ja lakritsaa
Kaartin Hodari & Hummeri: Kuninkaallinen hummeririsotto
Farang: Coconut caramel pork
Ask: Suolaheinää & valkosuklaata
Vahva suositus koko tapahtumalle, hyvä ruoka on niin parasta! Taste of Helsinki jatkuu koko viikonlopun, osa kattauksista on jo loppuunmyyty, mutta jotain lippuja on vielä tarjolla täällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti