tiistai 17. syyskuuta 2013

Vuohenjuusto-portobellot



Mä rakastan sieniä ja mä rakastan vuohenjuustoa. Tähän asti olen syönyt niitä aina erikseen. Yhdistelmä kuitenkin kiehtoi ja joskus silmiini osui tämän tyyppinen resepti, mutta silloin se jäi testaamatta. Nyt kuitenkin jääkaappiini päätyi pussi portobelloja ja yritin muistella joskus näkemääni reseptiä. En tiedä miten tarkkaan muistin alkuperäisen ohjeen, mutta hyviä tuli näinkin. Ja samaa sanoi myös ystäväni Satu, joka ei ole sienien eikä vuohenjuuston ystävä (tämän sain tietenkin tietää vasta sen jälkeen, kun olin tarjoillut vuohenjuusto-portobelloja). Kannattaa siis kokeilla.


VUOHENJUUSTO-PORTOBELLOT

portobellosieniä
sipuli
vuohenjuustoa
pestoa
kirsikkatomaatteja
pestoa
mustapippuria
pinjansiemeniä
salaattia

 Puhdista sienet ja irrota niiden kannat. Silppua sipuli ja kannat. Kuumenna tilkka oliiviöljyä pannulla, laita sekaan muutama lusikka pestoa sekä hienonnetut sipulit ja sienenkannat. Paista hetki, mausta mustapippurilla. Nostele seosta portobellolakkien päälle, lisää pinnalle tomaatti ja vuohenjuustosiivuja sekä pinjansiemeniä. Paista 225 asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia. Tarjoa salaattipediltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...