Tämän postauksen nimi voisi hyvin olla "voi, kun aina olisi parsakausi", nimittäin niin mä olen elänyt viime ajat parsalla. Erityisesti vihreä parsa on suosikkini ja nimenomaan simppelisti pannulla paistettuna. Tämä nopea parsasalaatti syntyi Hävikistä herkuksi -tyyliin jääkaapin jäämistöstä; parista keitetystä perunasta, muutamasta ylijääneestä parsasta, salaatinjämistä ja fetakimpaleen lopusta. Voi onni, että oli hyvää! Salaatti toimii sellaisenaan tai vaikka grillisettien lisukkeena.
PERUNA-PARSASALAATTI
perunoita
vihreää parsaa
rapeaa salaattia
fetaa
kevätsipulia
sitruunaöljyä
suolaa
pippuria
Keitä perunat (siis jos ei ole ylijäämäperunoita) ja paloittele ne. Paista parsa ja perunanpalat pannulla voissa, rouhi päälle suolaa. Revi salaatti, ja pilko sekaan kevätsipuli. Leikkaa parsat paloiksi, kippaa ne ja paistetut perunat salaatin päälle. Murustele joukkoon hyvää fetaa, mausta suolalla ja pippurilla skeä lorauksella sitruunaöljyä. Nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti