Kun haluaa herkutella iisisti, on aika kaivaa etanapannut esiin. Me juhlistettiin viikonloppuna talviajan päättymista poikasten ja rakkaan ystävän kanssa sitruunaisilla etanapannuilla ja ihanalla granaattiomena-vuonankaalisalaatilla (josta tosin juusto tarjottiin erikseen). Näiden seuraksi tarjolla oli hyvää maalaisleipää ja tietenkin loistavaa seuraa, ihan parasta.
SITRUUNAINEN ETANAPANNU
etanoita
sitruunavoita
valkosipulia
persiljaa
parmesanjuustoa
Anna voin vähän sulaa, sillä aikaa purista reilusti valkosipulia, silppua persiljaa ja raasta parmesania. Sotke nämä kaikki sekaisin, laita seosta pienet nokareet etanapannun pohjalle, lisää etana, laita lisää seosta päälle. Paista 250 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Älä mieti kaloreita, vaan nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti