KINKKU-FETA PANNARI
3 munaa
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
25g sulatettua voita
1/2-1 tl suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
chilijauhetta
kinkkutäyte:
200g kinkkua suikaleina / paloina
2-3 dl juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
3 munaa
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
25g sulatettua voita
1/2-1 tl suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
chilijauhetta
kinkkutäyte:
200g kinkkua suikaleina / paloina
2-3 dl juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
100g fetaa
tuoreita yrttejä (esim. basilikaa / rucolaa)
Vatkaa kulhossa sekaisin munat ja puolet maidosta. Lisää jauhot ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Lisää loput maidosta, suola ja mausteet. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele täyteainekset ja juustoraaste tasaisesti taikinan päälle. Paista 200-225 asteesessa noin 25-30 minuuttia.
Vatkaa kulhossa sekaisin munat ja puolet maidosta. Lisää jauhot ja vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Lisää loput maidosta, suola ja mausteet. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Ripottele täyteainekset ja juustoraaste tasaisesti taikinan päälle. Paista 200-225 asteesessa noin 25-30 minuuttia.
Pannaria, Nam! En edes muista milloin olen viimeksi syönyt...
VastaaPoistaPannari on todellakin nam! Meillä vaan makea pannarit jääneet ihan unholaan, kun nää suolaiset versiot jotenkin maistuu kaikille paremmin :)
Poista