tiistai 29. maaliskuuta 2011

Pippurinen lohikastike

Voi miten valju kuva.. Mutta kyse on superhelposta arkiherkusta, jota meillä versioidaan kaikin tavoin, joten postaus lienee paikallaan. Aiemmin olen vastaavantyyppisen kastikkeen postannut pastan kanssa, tällä kertaa vähän eri versiona syötiin sitä riisin pykälässä. Nopeaa ja toimii.

PIPPURINEN LOHIKASTIKE

lohisuikaleita
sipulia
ruokakermaa
pippurituorejuustoa
kesäkurpitsaa

basmati- tai jasminriisiä

Paista sipulisilppua pannulla öljyssä tai voissa, nakkaa sekaan paloiteltu kesäkurpitsa ja lohisuikaleet. Kun lohi on kypsynyt, paloittele sekaan pala tuorejuustoa, sekoita. Lisää kerma, anna porista hetki ja nauti riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...