sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Hunajajuurekset

Uunijuurekset kuulostavat tylsiltä ja mauttomilta, mutta sitä ne ei ole, varsinkin jos muistaa mausteet. Mä voisin napostella näitä pelkästäänkin, mutta ne sopivat mainiosti lisukkeeksi lihan, kalan tai kanan kanssa. Olen usein tehnyt vastaavan version ilman hunajaa ja vaihtanut timjamin rosmariiniin, sekin toimii hyvin. Tähän versioon sain idean Hannan sopasta.

HUNAJAJUUREKSET

porkkanaa
bataattia
palsternakkaa
suolaa
timjamia
juoksevaa hunajaa

Pilko juurekset pieneksi kuutioiksi. Kuullota hetki pannulla, mausta suolalla ja timjamilla. Kaada uunivuokaan, liruta päälle juoksevaa hunajaa ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin vartti. Nauti sellaisenaan tai vaikka pihvin kupeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...