sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Cashewpähkinäkanaa


Meidän koko perhe rakastaa thaimaalaista ruokaa. Vakiosuosikkejamme on täälläkin esittelemäni chiang mai-nuudelikeiton lisäksi tom kha kai ja cashewpähkinäkana. Tämä vähän kiinalaisvaikutteinen kanaruoka valmistuu nopeasti eikä vaadi kierrosta etnokaupoissa.


CASHEWPÄHKINÄKANAA


450g broileria
öljyä
2 valkosipulinkynttä
4 kuivattua punaista chiliä
1 punainen paprika
4 rkl osterikastiketta
2 rkl soijaa
ripaus sokeria
nippu kevätsipulia
noin 3dl paahdettuja cashewpähkinöitä
korianteria

Paista hienonnettua valkosipulia ja chiliä öljyssä, lisää joukkoon paloiteltu kana. Kun kana on kypsää, kumoa joukkoon paprikapalat, sekoittele ja lisää hieman vettä. Mausta osterikastikkeella, soijalla ja sokerilla. Lisää kevätsipuli ja pähkinät. Paista muutama minuutti, mausta ja koristele korianterilla. Tarjoa jasmiiniriisin kera.

3 kommenttia:

  1. Tätä täytyy kokeilla, varmaan hyvää T: Anu

    VastaaPoista
  2. Tuli oikein hyvää ja tarpeeksi helppo ohje, jotta toimi pikaruokana. t: Marfa

    VastaaPoista
  3. Hyvä hyvä, hauskaa kuulla, että ohje toimi. Kokeile Marfa tuota mangoista broikkurisottoa http://laurantahti.blogspot.com/2009/08/mangoinen-broileririsotto_10.html , on tosi hyvää ja toimii lapsillekin.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...