Huh, mikä syksy... Mä olen sairastanut viikko tolkulla ja muutenkin tuntuu, että aika on mennyt ihan sumussa ja koko elämä on jäänyt rästiin, myös tämä blogi. Kiire, väsymys ja kaiken kaoottisuus on saanut palamaan perusasioiden äärelle, keittiössäkin. Erilaiset voimaruuat ja klassikot ovat olleet kovassa rotaatiossa, ja mikä siinä, harmaa syksy kaipaakin juuri lohturuokia.
Tämä Ysibaarin klassikosta muokattu Pollo Limonello on suosikkilohturuokani jo vuosien takaa ja vasta nyt havahduin, ettei sitä ole koskaan tänne kirjattu. Nyt siis marraskuun mordoria piristämään nopea ja törkeän hyvä sitruunakanapasta, jossa yhdistyy loistavasti kermainen pehmeys ja sitruunan raikkaus. Kannattaa siis kokeilla!
SITRUUNAKANAPASTA / POLLO LIMONELLO
400g broilerin rintafileetä
voita
1 sipuli
voita
1 sipuli
cayennepippuria
2-3 dl kuohukerma
1 rkl kanafondia
1/2 rkl kurkumaa
3-4 murskattua valkosipulinkynttä
2-3 dl kuohukerma
1 rkl kanafondia
1/2 rkl kurkumaa
3-4 murskattua valkosipulinkynttä
2 tl raastettua inkivääriä
1 sitruuna
2 rkl hunajaa
2 dl turkkilaista jogurttia
1 sitruuna
2 rkl hunajaa
2 dl turkkilaista jogurttia
suolaa
spaghettia
parmesania tai pecorinoa
tuoreita yrttejä (basilika, korianteri, lehtipersilja)
spaghettia
parmesania tai pecorinoa
tuoreita yrttejä (basilika, korianteri, lehtipersilja)
Kuulostaapa herkulle ja helpolle, pitää laittaa ruokalistalle :)
VastaaPoistaMä lähen kauppaan nyt. Tämä on tänään ruokalistalla. Oon syöny ihan liikaa suklaakakkua....
VastaaPoistaMä lähen kauppaan nyt. Tämä on tänään ruokalistalla. Oon syöny ihan liikaa suklaakakkua....
VastaaPoistaIhana! En kestä, haluun tuota just nyt :)
VastaaPoista