perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kana-couscoussalaatti


Helle! Se on viimeinkin täällä, jeeeeee!! Helteellä pitää myös syödä, ja ruokaisat salaatit ovatkin parasta kesäsafkaa. Tein tätä kana-couscoussalaattia viikko sitten rakkaan ystäväni lomanaloitusta juhlistamaan, mutta salaatti toimii hienosti myös piknikeväänä, kesäjuhlapöydässä, nopeana lounaana, muuten vaan herkkuna.

KANA-COUSCOUSSALAATTI (neljälle)

3 paksua broilerin rintafilettä
mangokastiketta
2 dl couscousia
jääsalaattia (tai muuta rapeaa salaattia)
kurkkua
hunajamelonia
mozzarellaa
kevätsipulia
basilikaa
öljyä
maalaissinappia
hunajaa
sitruunaa / limeä

Keitä couscous, anna jäähtyä. Paista kanat pannulla, mausta mangokastikkeella (itse käytin spicy mango -kastiketta). Kuori kurkku ja hunajameloni, pilko ne pieniksi paloiksi. Revi kulhoon salaatti, laita joukkoon kurkku- ja hunajamelonipalat, pilko mukaan mozzarella ja siivutettu kevätsipuli. Sekoita kastike öljystä, sinapista, hunajasta ja sitruunasta. Paloittele paistetut kananfileet, sekoita ne ja couscous salaattiseoksen joukkoon, kaada joukkoon kastike, sekoittele ja nauti.

1 kommentti:

  1. nam :) Kiitos ohjeesta, pitikin heti kirjoittaa ylös ja testaukseen menee kesälomalla :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...