perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ylikypsä possunkylki


Nyt on kova buumi erilaisten possusafkojen kanssa, yhdessä sun toisessa paikassa tarjotaan ylikypsää possua burgereiden tai sänkkäreiden välissä. Mä olen aivan onneton possukokkaaja, mutta päätin kokeilla, kun suosikkikaupassani Pekassa eteen osui herkullista possunkylkeä. Tällä kertaa unohdin leivät ja tarjosin possun maissin ja salaatin kera. Oli just niin hyvää kuin kuvittelinkin.


YLIKYPSÄ POSSUNKYLKI

possunkylkeä
vasikanfondia
rypsiöljyä
valkosipulia
bbq-marinadia (itse testasin Sweet Baby Ray'sin sweet vidalia onionin, toimi)

Laita possunkyljet vuokaan, tee fondista ja öljystä marinadi (laitoin puolet ja puolet), joka peittää lihat kokonaan. Laita sekaan muutama valkosipulin kynsi ja anna hautua 100 asteisessa uunissa yön yli. Irroita lihasta pahimmat läskit, leikkaa siivuiksi (tää on tarkkaa puuhaa, possunkylki kun tässä vaiheessa jo ihan hajoaa käsiin), laita marinoitumaan bbq-kastikkeeseen pariksi tunniksi. Grillaa lihaan rapea pinta, sivele samalla bbq-kastikkeella. Nauti!



1 kommentti:

  1. Justiinsakin eilen ostettiin possun grillikylkeä ja täytyykin pistää tämä resepti testaukseen viikonloppuna!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...