lauantai 8. syyskuuta 2012

Kukkakaalimuusi

Arjen alettua kaikenlaiset pikareseptit on taas tulleet käyttöön. Ajattelinkin jossain vaiheessa koota nopeita puolen tunnin arkiruokia oman tunnisteen alle ja tehdä Tähden facebook-sivulle ruokalistoja arkea helpottamaan. Ennen sitä kuitenkin purkaan puhelimesta blogausta odottavat kuvat pois, ennen kun ohjeet ja ideat täysin unohtuvat.

Kukkismuusi on yksi kestosuosikeistani, teen sitä usein lisukkeeksi. Makua mietoon kukkakaaliin tuo muskottipähkinä, joiden loistava liitto on tullut todistetuksi myös täydellisessä kukkakaalipastassa.

KUKKAKAALIMUUSI

kukkakaalia
kasvisliemikuutio
liraus kermaa
voita
ripaus mustapippuria
jauhettua muskottipähkinää

Keitä kukkakaali kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä. Kun kukkis on pehmeää, kaada vesi pois, ja soseuta kukkis muusiksi. Kaada joukkoon pieni liraus kermaa tarvittaessa (joskus kukkis on niin vetistä, että kerman kanssa menee jo velliksi). Mausta voilla, mustapippurilla ja muskottipähkinällä.

2 kommenttia:

  1. Tein itsekin viime viikolla kukkakaalimuusia ensimmäistä kertaa ja se oli kyllä aivan tosi hyvää! En yhtään ihmettele miksi pidät siitä niin paljon :) Itse en tajunnutkaan laittaa muskottipähkinää mukaan, sitä pitää kokeilla ensi kerralla.. :D

    VastaaPoista
  2. Kukkismuusi on kyllä herkkua, muskottipähkinällä tai ilman ;) Kannattaa kokeilla myös tuo kukkispasta, se on yksinkertaisuudessaan huippuhyvää.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...