sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kanawrap

Wrapit on loistavaa kevät- ja kesäruokaa, nopeita tehdä vaikka retkievääksi. Täytteeksi voi keksiä liki mitä tahansa, tällä kertaa rullien sisään eksyi kanaa, fetaa, creme fraichea ja kasviksia, hyvää tuli!

KANAWRAP

tortilloja
broikkua
currytahnaa
jääsalaattia
paprikaa
tomaattia
sipulia
fetaa
cheddaria
creme fraichea
tartar-kastiketta

Paista kanapalat pannulla, mausta currytahnalla ja pippurilla. Voitele tortillaletut creme fraichella, laita toiseen reunaan salaattia, paprikaa, tomaattia, fetaa, kanapaloja, sipulia, tartarkastiketta ja lopuksi siivu cheddaria. Kääri letut rullalle, anna maustua hetki ja nauti!

2 kommenttia:

  1. Wrapit on tosi hyviä, tortillat yleensäkin miten päin tahansa täytettynä :) ja pitaleivät. Eilen tein taco tubseja nekin olivat tosi herkkua. Yleensäkin kaikki täytetty on meillä suuressa suosiossa. Varmasti maukas ja raikas tuo kanatäyte :)

    VastaaPoista
  2. Voi, taco tubsit pitää ottaa pian kokeiluun! Mä rakastan kaikenlaisia mössötäytejuttuja, mitä enemmän valuvia sooseja ja kastikkeita, sitä parempi.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...