keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Mansikka-vuohenjuusto-kanasalaatti

Ystäväni toivoi jo fb-seinällään sadetta, että ruokablogaajat malttaisivat päivittää uusia reseptejä. On totta, että näillä helteillä ja näinä kesäöinä blogaaminen on jäänyt luvattoman vähälle, mutta jotenkin ei vaan malta. Eilen illalla tein ihanaa kanasalaattia, jonka lähtökohtana oli mansikat, vuohenjuusto ja balsamicosiirappi. Sitten mieli alkoi tehdä mangokanaa, mutta kun lähialepan tarjonta ei ulottunut esim. mangochutneyhin, oli pakko säveltää oma marinadi. Hyvää salaatista kuitenkin tuli (sitä ei välttämättä usko suhruisesta kuvasta, kuvaaminen vähän jäi), tein pykälään muutamat brushetat ja nautin ihanasta kesäillasta. Ihan parhautta.

MANSIKKA-VUOHENJUUSTO-KANASALAATTI

maustamatonta kanaa

marinadi esim:
lasten mangososetta
oliiviöljyä
tuoretta korianteria silputtuna
limemehua
pippuria
suolaa

erilaisia salaatteja
rucolaa
basilikaa
mansikoita
vuohenjuustoa
paahdettuja pinjansiemeniä
balsamicosiirappia

Marinoi kanaa jääkaapissa ainakin pari tuntia. Paista kanat pannulla, paahda pinjansiemenet, kokoa salaattia ja liruta päälle ihanaa balsamicosiirappia. Nauti hyvässä seurassa.

2 kommenttia:

  1. Hei, olipa herkullisen näköinen salaatti! Mutta salaatin takia en kuitenkaan eksynyt sivuillesi vaan teidän taannoisen Vietnamia koskevan blogin kautta. Kiitos mahtavista tarinoista, niitä oli hurjan hauska lukea. Olemme itse lähdössä Vietnamiin ensi jouluksi ja tarkoituksena on seikkailla maassa neljä viikkoa. Olin jo saanut mieheni innostumaan Dalatista ja teidän kertomuksenne vain ja ainoastaan vahvisti haluani käydä sielläkin.. Mutta ei sen kummempia, halusin vain käydä laittamassa viestin, että teidän vietnamin blogi on ollut hyvin hyödyllinen matkan suunnittelussa :)

    VastaaPoista
  2. Hei, ja ihanaa kuulla, että olet tykännyt Vietnamin blogistani. Ja voi kade teidän suunnitelmia, neljä viikkoa Vietnamissa kuulostaa mielettömän hyvältä! Dalat tosiaan on upea, kannattaa siis mennä. Ja paljon siellä on muutakin nähtävää, meiltäkin jäi monta paikkaa käymättä, hyvä syy siis mennä uudestaan ;) Ihanaa matkan suunnittelua, toivottavasti kuulen sitten teidän reissusta. Ja jos tulee jotain Vietnamin kysymyksiä mieleen, niin laita viestiä. Aurinkoa!

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...